כל האטרקציות, ספורט ימי, צלילה וספינות באילת - הרשימה המעודכנת לקיץ 2023 של המדריך לחופש באילת 'בטן גב'

מאת: מערכת יום יום באילת ● 21/6/2022 17:37 ● ערב ערב 2064
אילת היא ממלכה של אטרקציות המציעות מגוון פעילויות נופש, ספורט ימי ומועדוני צלילה למבוגרים ולילדים כאחד ● לפניכם הרשימה המלאה של כל מה שמומלץ שלא להפסיד בביקור בעיר הקיט הדרומית ● לצד תיאור האטרקציה, תמצאו לינקים ליצירת קשר, הזמנות ולרשתות החברתיות של כל בית עסק
כל האטרקציות, ספורט ימי, צלילה וספינות באילת - הרשימה המעודכנת לקיץ 2023 של המדריך לחופש באילת 'בטן גב'

אומגה ZIPCOASTER

 

אטרקציה ייחודית בעולם! אומגה חשמלית בסגנון רכבת הרים, באורך 307 מטרים, האומגה הארוכה ביותר בארץ הפועלת בתוך קניון. מסלול הגלישה ממוקם מעל לקומה השנייה ומשקיף למשטח ההחלקה, המסלול משלב סיבובים ופיתולים מרגשים, כאשר הגולש יכול לשלוט על מהירותו תוך כדי הגלישה עד למהירות של 15 קמ"ש. האטרקציה מתאימה למבוגרים ולילדים מגובה 1.20 ס"מ ואפשר לבחור בגלישת יחיד או זוגית.

רכיבת יחיד 80 ₪ לאדם; רכיבה זוגית - 150 ₪

 

 

רחוב קאמפן 8 אילת (חניון גג מקורה ללא עלות  -כניסה מהחזית הצפונית).פתוח גם בשבתות ובחגים.

א'-ה'11:00-23:00, ו' 10:00-18:00, ש' 20:15-23:00.

052-4382426

08-6379552
פייסבוק

אינסטגרם

 

 

אור. לי. אור - ספא על המים

 

דמיינו עצמכם בלבו של מפרץ אילת, ברקע רחש הגלים המניעים אתכם מצד לצד, אחרי כוס שמפניה, תוך שאתם מקבלים מסג' זוגי מושלם. על החוויה יוצאת הדופן הזו אחראית אורלי כהן, שהביאה לאילת את אחת מהמצאות ה- WELLNESS המופלאות, שלא ברור איך לא חשבו עליהן קודם - קבלו את הספא הצף הראשון בישראל. חווית ספא מקצועית המשלבת את כל חמשת החושים בלב מפרץ אילת. המקום המושלם לחגוג בו ערב רומנטי ליום מיוחד, באינטימיות, על כוס שמפניה וכיבוד קל. הביקורות ברשתות החברתיות מהללות. איסוף מהמרינה, שיט עד לעגינה.

 

 

איסוף ממרינה החוף הצפוני

050-4445463

 

 

אטרקציות הים האדום  Red Sea Attractions

 

החברה המקצועית והוותיקה באילת, שהתמחותה בריכוז כל האפשרויות המומלצות לטיולים וספורט אקסטרימי וימי באילת. בטלפון אחד, או בכניסה לאתר, תוכלו לבחור בין ספארי גמלים, טיולי באגי, טרקטורונים, טיולי כרכרות, אופני הרים חשמליות ואפילו ביקור ממריץ בפארק חבלים אתגרי. חיפשתם אתרים מסעירים במים? בחרו בין הקרייזי שארק לטורנדו, או שאתם בכלל מעדיפים הפלגת ערב רומנטית במפרץ הקסום של אילת ואם חשקה נפשכם, תוכלו לקנח בטיול לפטרה הקסומה וואדי רם שבירדן.

 

 

מרינה צפונית אילת

053-3230000

שעות פעילות האטרקציה:

ימים ב,ג,ד,ה,ו,שבת  שעות 10:00 עד 18:00 יש לתאם מראש

שעות פעילות להזמנות:

ימים א,ב,ג,ד,ה, שעות 9:00 עד 17:00
יום ו 9:00 עד 16:00
יום שבת סגור
יש לתאם מראש

לאתר

אינסטגרם

פייסבוק

 

 

אי אילת

 

סוף כל סוף גם העיר אילת יכולה להתהדר באי בלב ים. לנופי הרי אילת, כשהגלים מנצנצים מקרני השמש נמצא ה"אי אילת". בין אם אתם חוגגים אירוע או פשוט מחפשים מקום לנוח בלב המפרץ כאן תקבלו חוויה שונה ומהפנטת. במקום פינות ישיבה בסגנון לאונג', מיטות שיזוף, בריכת מי מלח ומקלחות מים מתוקים, בר משקאות קלים ואלכוהול, מגשי פירות ובשרים על האש

כחלק מפעילות האי ניתן לשלב מגוון סוגים של ספורט ימי - פלייבורד מצנח, אבובים ועוד. אז איך מגיעים? מרימים טלפון והסירות שלהם יאספו אתכם מחוף נביעות בחינם! פתוח כל ימות השבוע פרט ליום שבת.

חוף נביעות, החוף הצפוני.

 

 

חוף נביעות (החוף הצפוני)

 052-4742222

אינסטגרם

פייסבוק

 

 

אקווה ספא

 

ספא דגים, קפסולת עיסוי 3D, מכשירי עיסוי כתפיים ושלל מוצרי עיסוי. סניפים:

טיילת המלך שלמה, אייסמול ומול הים.

050-271-8787

 

 

אקווה מול


עיסוי מרענן בכפות הרגליים.

קניון האייסמול, קומה תחתונה.

לאתר

 

 

באולינג אילת

 

באולינג אילת מזמין אתכם לבילוי ספורטיבי ומהנה לכל המשפחה. המתחם הגדול והחדשני שבאזור התעשייה, כולל חמישה עשר מסלולים מקצועיים, משוכללים ומפוארים. ילדים (מגיל 5) יוכלו למצוא כאן, בנוסף, מתחם ממוזג ומקורה של משחקי וידאו, ולמבוגרים -  שולחנות פול וסנוקר. במקום  בר קפה מסעדה בתפריט מגוון, וכן גם  מוצע ייעוץ מקצועי. בבאולינג אילת ניתן לערוך אירועים, ערבי גיבוש, מסיבות וימי הולדת בלתי נשכחים!.  רחוב המלאכה 12, אזור התעשייה, קניון העיר, אילת. 

 

 

קניון העיר אזור התעשייה

א' - שבת 11:00-24:00

08-6325858

פייסבוק

אינסטגרם

 

 

באנג - מטווח סטרייק בול

 

חווית אטרקציית ירי החדשה באילת שמתאימה לכל אחד בכל הגילאים ירי מאתגר בהדמיות חדישות של נשקים אשר יתנו לכם תחושה של הדבר האמתי. מתחם ירי בהידרו בול (כדורי ג'ל) ללא סיכון, ללא סכנה ובמקסימום - הנאה.

 

 

בית הגשר, טיילת החוף הצפוני

שעות פעילות: כל השבוע (א'-ש') מהשעה 18:00 ועד השעות הקטנות של הלילה.​

053-7933327

פייסבוק

אינסטגרם

 

 

האוהל של יוסוף

 

אוהל בדואי אותנטי גדול ממדים הממוקם בחוף הדרומי מול שמורת האלמוגים, שיארח אתכם על פי מיטב מסורת האירוח הבדואית. במקום פיתות טריות שנאפות על גבי טאבון, לבנה, חומוס, תה, קפה אסלי ועוד. תוכלו ליהנות גם מעישון נרגילות במגוון טעמים וברביצה בזולות שבאוהל. והילדים? הם יכולים בינתיים לרכוב על גבי הגמלים. אל דאגה, יש מיזוג. אירועים: ניתן לקיים במקום ימי הולדת ואירועים מדליקים עד 100 איש. כל יום מ- 09:00  בבוקר עד 01:00  בלילה.

 

 

 

הבוסטר

 

הבוסטר היא אטרקציה הממוקמת במתחם רד. המתקן מסתובב במהירות של 88 קמ"ש  ומפעיל על הגוף 3.2 כוחות ג'י. זהו המתקן היחידי מסוגו בארץ. התכוננו ל- 110 שניות של חווית אקסטרים בלתי נשכחת.

 

 

צילום: י. צילומים

 

הגלריה לאמנות במוזאון אילת

 

בגלריה, המנוהלת על ידי תאגיד התיירות של אילת, מוצגות תערוכות מתחלפות של אמנים מקומיים מאילת וחבל אילות ואמנים מחוץ לאילת.

בכיכר המרכזית באילת (דרך הערבה/דךך יותם), ברחבת פסלי הדגים

פתוח: ב'-ה' 10:00-20:00, ו' וערבי חג 10:00-14:00, שבתות וחגים 12:00-22:00, ראשון סגור.

08-6340243

פייסבוק

 

צילום: חיים דוד

 

 

 

הגן הבוטני

 

תנו קפיצה לגן הבוטני של אילת. בפאתי העיר. כאן תמצאו את הממלכה הירוקה של אילת. מתחם ירוק ונפלא שהוקם על טרסות אבן בסגנון תנ"כי. צמחים נדירים מכל העולם, נחל משוחזר, מפלי מים, מסלולי הליכה.

 

צילום: יח"צ

 

 

המזרקה המוסיקלית

 

מדובר במזרקת המים הגדולה בישראל, בבנייתה הושקעו 28 מיליון שקלים והיא משתרעת על שטח של כ- 1,500 מ"ר וכוללת סילוני מים בהם ניתן להשתעשע במהלך היום וליהנות משלל צבעים ומוסיקה בלילה.

בערב מתקיים מופע הכולל 320 מתזים במופעי מים מרהיבים, המוזנקים לגבהים של החל מ-10 מטר ועד לכדי 30 מטר! סילוני המים מוארים על ידי כ-400 פנסי לד צבעוניים בגוונים שונים ובעוצמות גבוהות במיוחד. המזרקה מצוידת במערכת סאונד ייחודית, רבת עוצמה וכוללת טכנולוגיות ואפקטים חדשניים שאינם מוכרים בעולם, אשר פותחו במיוחד עבורה.

מאחורי מוזיאון אילת עירי בכיכר התיירות

פעילות מתכונת שעון קיץ: ימים ג' ה' שישי ושבת שני מופעים ביום: 20:30, 21:30.

השכשוכית במקום פועלת בחודשי הקיץ בין 17:00-20:00.

 

 

 

 

פארק הצפרות

 

נוסעים צפונה על כביש 90 עד אחרי קיבוץ אילות, פונים מזרחה ונוסעים עד מסוף גבול ירדן ע"ש רבין, פונים לכיוון דרום מערב, על דרך עפר, עד לחניה של הפארק. המקום פתוח כל השנה, כל היום. הזמן המתאים ביותר לבקר בפארק הוא בעונות הנדידה, כלומר, מפברואר ועד סוף מאי וכן בתקופת האביב ובסתיו, בחודשים ספטמבר עד דצמבר. בפארק מסלול הליכה טבעתי המתאים גם למתקשים בהליכה.

במסלול ממוקמות סככות תצפית, בהן ניתן לשבת בצל ולצפות בציפורים הנודדות העוצרות למנוחה ולאכילה בפארק. הצופה יכול ליהנות מבעלי הכנף כפי שהם מתנהגים בטבע, ללא התערבות יד אדם. מומלץ להצטייד במשקפות, מגדיר ציפורים ושתייה. 

חינם. יש גישה לנכים.

צילום: דב גרינבלט

 

 050-7671290

לאתר

 

צמוד לפארק הצפרות, אל תחמיצו את ארץ החרדונים - שמורת טבע המשמרת בעיקר את המין חרדון צב מצוי אשר אוכלוסייתו בשמורה נאמדת בכמה מאות פרטים, ושוכנת ממזרח לכביש 90 בערבה. השמורה הוקמה על ידי קק"ל ושטחה הוא 140 דונם. בעבר המקום שימש כאתר בלתי חוקי להשלכת פסולת מבתי המלון שבאזור, וכחלק מתהליך פיתוח השמורה הציבה קק"ל בשטח שלטי הסבר וגידרה את החלקות בבולי עץ, כדי למנוע מכלי רכב לנסוע בשטח ולהרוס את המחילות שבהן החרדונים מסתתרים.

בנוסף ישנה גבעה קטנה הצופה על נופי הערבה, על ארץ החרדונים ועל פארק הצפרות, שנמצא ממזרח לגבעה ושמה היא מצפור החרדונים. לפי נתוני 2012, קיימות בשמורה כמאה מחילות, ומהשביל המוביל למצפור החרדונים ניתן לפנות דרומה ולהגיע לפארק הצפרות אילת.

 

הסלינג שוט

 

אם אתם מעדיפים להישאר קרובים לקרקע ואף על פי כן לגעת בשמיים, הסלינג שוט- כדור הפלדה המעופף הממוקם על טיילת התיירות (על טיילת הצפונית סמוך לגשר), יאפשר לכם טיסה מהירה לגובה של כ - 70 מ' במהירות 180 קמ"ש. בזמן שאתם מתעופפים אל על וצווחים, מצלמה פנימית תצלם אתכם ותתעד את הפרצופים שלכם.

 

 

טיילת החוף הצפוני אילת (לפני הגשר)

 

 

הסקייטפארק

 

מתחם הסקייטפארק אקסטרים צמוד למזרקה הצמודה למוזאון אילת בכיכר התיירות. המתחם, בו הושקעו 6 מיליון שקלים, נבנה ברמה בינלאומית, וכולל מסלולי פעלולים מקצועיים ומקוריים לחובבי הסקייטים והסקייטבורדים (הכניסה לקורקינטים אסורה).

צמוד לרחבת מוזיאון אילת עירי בכיכר המרכזית

הסקייטפארק פועל בימים ראשון עד חמישי בין השעות 12:00-23:00, בימי שישי 9:00-15:00 ובימי שבת וחג מ-9:00-23:00.

 


 

 

חוות הגמלים

 

בחוות הגמלים הממוקמת 10 דק' דרומית לאילת, תוכלו להזמין טיולי גמלים, כרכרות חמורים ועד אירועי קונספט מרגשים, מפארק החבלים הגדול מסוגו בארץ ועד ימי כייף אתגריים. אם אתם מאלו שאוהבים להיות תלויים בין שמיים לארץ, לראות את הקרקע הולכת ומתרחקת מכם, אוהבים לזחול ולהיתלות, פארק החבלים של אילת הוא המקום בשבילכם. בלב שמורת הרי אילת, בחוות הגמלים, תמצאו את פארק החבלים המקצועי שהוקם בידע וברמה אירופאית. 700 מטרים של מסלולי אקסטרים בשלוש רמות קושי, שיאפשרו לכל אחד ואחת למצוא כאן את עצמם. נדנדות, אומגות, רשתות טיפוס, מעברי אתגר תלויים, גשרים מחבלים ועוד, ליחידים או קבוצות שאוהבים אקשן, בליווי מקצועי ובמסלול סופר מאובטח. סיימתם? רוצים עוד? אתם מוזמנים לקנח במתקן הבנג'ו- קפיצת בנג'י חופשית מגובה של כ - 15 מ'. את כל אלו תוכלו לעשות בתנאי שעברתם את גובה 1.20 מ' ואתם שוקלים מתחת ל - 120 ק"ג.

 

 

יאכט בוט-יק אילת 

 

 רוצים לשדרג את החופשה שלכם באילת ולחוגג  אירוע בדרך ייחודית וקסומה?עם מבחר היאכטות המדהימות של יאכט בוט-יק תוכלו ליהנות מחוויית שייט ושירות בסטנדרטים  הכי גבוהים. מיאכטה ספורטיבית ועד יאכטה מפוארת ואפילו   ספינת אהבה, יאכט בוט-יק מציעים הפלגות במגוון יאכטות מיוחדות ומרשימות, בגדלים ובדגמים שונים, ובעיקר ובהתאם לתקציב שלך.  השייט  כולל מסלול אטרקטיבי מהמרינה לדולפין ריף ועד הנקודה הדרומית בארץ (טאבה).  היאכטות כוללות סיפון  שיזוף.  תוכלו לשלב ארוחות שף, טיפולי ספא, ומערכת סאונד מתקדמת.

וכן אטרקציות ימיות כמו אבובים ואופנוע ים. הצוות המקצועי שלנו ידאג לכם לשלל פינוקים - מגבות, קרמים, משקאות, כיבוד וספינת פירות מושקעת, מזרני ים ושנורקלים. אנו חותמים על כך שזאת תהיה החוויה הכי יפה שלך באילת! באהבה גדולה.

 

 

054-9905050

אינסטגרם

פייסבוק

אתר

 

 

יאכטות אילת

 

אל תחמיצו חווית שייט מהנה במפרץ  אילת בספינות היפהפיות של יאכטות אילת,  חברת הספנות הוותיקה מפעילה צי של ארבע ספינות, כל אחת יותר יפה מרעותה - קפטן פיליפ, הרמוני, לאמי ואטלנטיס, עם דקים מפנקים, מגלשות, ג'אקוזי, ורחבת ריקודים גדולה.

ביאכטות אילת' יכולים להפיק בשבילכם כל חלום שאתם מעלים על דעתכם, ומציעים חבילות אירוע מהן תוכלו לבחור את הסגנון האהוב עליכם, כאשר ניתן להתאים מגוון תפריטים, עיצוב הספינה ופעילויות והדובדבן שבקצפת - המתחם הימי, שהחגיגה עליו מעצימה את האירוע, עם חוויית אבוב במים.

 

 

המשרד ממוקם בבניין הספירל, טיילת החוף הצפוני (ליד הגשר)

פתוח בימים: א'-ו' 09:00-16:00
08-6316661

פייסבוק

אתר

 

 

לעוף על המים - ספורט ימי באילת

 

מגיעים לחופשה באילת ורוצים להספיק כמה שיותר? בלעוף על המים, תוכלו ליהנות משלל אטרקציות ימיות מטריפות חושים, לצד הפלגות אל עבר השקיעה - משייט אקסטרים, וויקבורד וסקי ימי, לשייט חוויתי למשפחות ולקבוצות, כולל הפסקות אבובים, ושנירקול לצד שונית האלמוגים  המרהיבה וצפייה בדולפינים מהסירה. ניתן ליהנות מ- 4 אטרקציות בכרטיס אחד!

 

מרינה אילת, החוף הצפוני

א - ה: 09:00 - 19:00

ו:  09:00-15:00. שבת – סגור

052-3801419

050-4454458

אתר

פייסבוק

 

 

מוזיאון "אילת עירי"

 

המוזיאון ההיסטורי מספר את סיפורה של העיר הדרומית במדינת ישראל והאנשים שהקימו אותה, תוכלו לסייר בשבילי ההיסטוריה, באמצעות הצילומים והמיצגים מיום הקמתה ועד ימנו אנו. שלושה אולמות הכוללים מוצגים, מיצגים וסרטים. הסברים בעברית אנגלית ורוסית מאפשרים צפייה עצמית. הדרכה ניתנת לקבוצות בתיאום מראש.

 

 

בכיכר המרכזית באילת (דרך הערבה/דךך יותם), ברחבת פסלי הדגים

עלות כניסה: ילדים בגיל 4-12, 5 ₪, מבוגר 10 ₪, גמלאים 5 ₪. תושבי אילת והערבה 5 ₪ .

יש נגישות לנכים.

ניתן להשכיר מסבירן קולי.

פתוח: יום א': סגור, ב'-ה' 10:00-20:00, ו' 10:00-14:00, שבת 12:00-20:00

 08-6340754

פייסבוק

 

 

מופע וואו -  WOW Celebration

 

מופע WOW המפורסם חוגג 20 שנה על הבמה ואתם מוזמנים לחגיגה שכמוה לא היתה! אקרובטים, רקדנים ושחקנים מכל העולם, תלבושות גדולות מהחיים, תפאורות מתחלפות ושואו נוצץ, מצחיק, מפתיע ומרגש.

בבימוי חנוך רוזן.

 

 

מדי ערב שני-שבת בשעה 20?:30

בתיאטרון ישרוטל מלון רויאל גארדן

 8748*

אתר

 

 

מיסטיקה - הלורד אריסטו דה סילבר

 

מדיום המילניום, וללא ספק אחד המיסטיקנים הצבעוניים והידועים בארץ ובעולם. לורד אריסו דה סילבר, הוא מדיום ומתקשר, דור עשירי, המתמחה בייעוץ זוגי ועסקי, ברכות, קמעות והסרת עין הרע. הוא ישמח להשיב לכם על כל שאלה ואף לברך אתכם בחינם.

052-3255765

(כל יום מ-13:00, לא בשבת)

 

הלורד אריסטו דה סילבר - מדיום דור עשירי

 

 

סירות הזכוכית של ישראל ים

 

ספינות הזכוכית הממוזגות של ישראל ים, מציעות לכם ולילדכם חוויה מהנה ומרתקת. דרך קרקעית הזכוכית של הסירה, יתגלו בפניכם מראות מדהימים של העולם התת ימי. ישראל ברנשטיין הימאי הוותיק והטוב, משמש כקפטן לשתי ספינותיו שאורכן כ- 20 מ' ולכל אחת מהן שלוש קומות. לאורך מסלול ההפלגה שאורך כשעתיים, תיהנו מנופיה של העיר אילת והעיר השכנה עקבה, תחלפו בסמוך לריף הדולפינים, תיהנו משמורת האלמוגים ותלמדו להכיר את מפרץ אילת כפי שטרם הכרתם. בקומות האחרות תמצאו משטחי שיזוף, רחבת ריקודים, בר שתייה ועוד (ראו מודעה וקופון).

 

 

מגדל ים סוף, טיילת החוף הצפוני, אילת.

072-394-5546

אתר

פייסבוק

אינסטגרם

 

 

ספורט ימי באילת חיים דוד

 

 ספורט ימי מטורף של 45 דקות מלאות כיף ואדרנלין - פעילות לכל המשפחה הכוללת הפלגה כיפית (יש סירת מירוץ אמריקאית עם מושבים נוחים, הצללה ומוסיקה טובה) וגם אטרקציה של פעילות ספורט ימי הכוללת שני סוגי אבובים. אבוב ישיבה (קרייזי שארק) וגם אבוב שכיבה. משך ההפלגה 45 דקות ויש מקום לעשרה משתתפים בכל הפלגה.

במהלך ההפלגה מגיעים למתחם הדולפין ריף, שם עוצרים לצפות בדולפינים מהסירה. מומלץ להביא מים קרים , מגבת ומצב רוח טוב!סגור בשבת.

 

צילום: חיים דוד

 

במרינה ליד מלון מג'יק פאלאס, החוף הצפוני אילת. 

050-4000393

אתר

פייסבוק

אינסטגרם

 

 

ספירל פארק

 

מקרוסלה משוגעת ועד למתקן הנפילה המטורף, מהטרנטולה ועד קרוסלת הסוסים, ספירל פארק הוא אחת האטרקציות באילת שמעלות לכם ולילדים את האדרנלין. הלונה פארק הגדול נמצא בתוך בניין הספירל בטיילת, בסמוך למרינה. המתחם ממוקם בקומת המרפסת, כשהוא צופה אל הים. שם מחכים לכם שלושה מתקנים מלאים באקשן ובשמחה! המתקנים ממוקמים בגובה של 10 מטרים ומספקים לכם נוף מהמם של כל המרינה באילת.

 

הסלינג שוט ומאחוריו בניין הספירל על טיילת אילת

 

 

פאנטסי - האטרקציה הכי מבוקשת באילת - במחיר מ-ט-ו-ר-ף

 

במתחם Funtasy בקניון האייסמול, מחכה לכם פעילות של 3 שעות באטרקציות הכי נחשבות בעיר - ועכשיו גם במחיר שלא תאמינו ! במתחם, אטרקציות טכנולוגיות מתקדמות : לייזר טאג; החלקה על הקרח; המנוף האנושי; החלקה על הקרח ; דארק רייד - להילחם בסרט רב מימדי; מוזיאון הסלפי; מבוך המראות; קולנוע 7 מימדים ; קורת הפחד; סימולטור מקספלייט; סימולטור כדורגל; מטווח המערב הפרוע; השור הזועם ועוד. לקוראי מדריך התיירות 'בטן גב' (חפשו בכניסה לבית המלון/אכסנייה) מגיע קופון של 10 אטרקציות (בשווי של 500 ₪) - במחיר של 240 ₪ בלבד >> 24₪ לאטרקציה !! (בכפוף לתקנון ולתנאי הפעילות).רכישת כרטיסים במקום.

 

 

אייסמול אילת, קאמפן 8, אילת 

רכישת כרטיסים במקום

לאתר

לפייסבוק

לאינסטגרם

 

 

פארק המים ווטרלנד

 

בחוף הדרומי (מול מרינת תור ים), הוקם פארק המים "ווטרלנד", פארק מים חדשני, דיגיטלי ויחיד מסוגו בישראל שאמור להיפתח בימים אלה. הפארק משתרע על שטח של כ־20 דונם והוא עתיד לשמש מרכז בילוי ואירועים. הפארק יפעל במשך כחמישה חודשים בשנה, בחודשי הקיץ ובחגי ישראל, אז יפעלו מתקני ומתחמי הפארק, לרבות המגלשות וכל האטרקציות, גם כפארק לילה מואר ומרתק.

מתקני ומתחמי הפארק כוללים: 24 מגלשות למבוגרים, נוער וילדים, בריכת גלים, עולם הילד שכולל מגוון של מגלשות, קרוסלות מים, סירות מתנגשות, פסנתר מים ומשחקים לקטנטנים.

 

 

פארק המים יו ספלאש אילת

 

בלב ליבו של מלון יו ספלאש ריזורט אילת, שוכן פארק המים יו ספלאש אילת, פארק המים העצום והייחודי מסוגו, המציע מגלשות בגדלים שונים, מתחם אקסטרים, אי המטמון, מתחם לקטנטנים, דוכני אוכל מפנקים (בתוספת תשלום, גם עבור אורחי המלון) ואינספור הרפתקאות לכל המשפחה. בפארק מגוון מגלשות ומתקנים בדרגות קושי שונות.

 

 

פארק המצפה התת ימי

 

הצטרפו למסע מופלא אל לב שונית האלמוגים הנדירה של הים האדום והכירו את הדגים, האלמוגים ועושר בעלי חיים ימיים שהופכים את המצפה התת ימי לאחר מהאתרים המפורסמים בתבל. במגדל המצפה, היחיד מסוגו בעולם, תפגשו את בעלי החיים הימיים בסביבתם הטבעית. בתצוגות הרבות ובבריכת הכרישים, תצפו בהאכלות, תיהנו מהדרכות מעשירות ותחוו את עולם הטבע התת ימי עוצר הנשימה.

חדש: מפגש מרגש עם עולמו המסתורי של הלוויתן. לראשונה בישראל תוכלו לחוות את עוצמתם  של היונקים הענקיים, האינטליגנטיים והידידותיים של הים, בתלת ממד. חוויה ויזואלית עוצרת נשימה באולם קולנוע ייחודי בארץ, המאפשר לצפות ולחוש בלווייתנים בגודל מלא וב- 360 מעלות.
 

 

החוף הדרומי אילת

08-6364200

אתר

פייסבוק

אינסטגרם

 

 

פארק תמנע

 

במחרק 20 דקות נסיעה מאילת נמצא אחד הפארקים היפים והמרתקים בישראל. בשטח של כ־70,000 דונמים (גדול יותר מהעיר תל אביב!) פזורים אתרים גיאולוגיים מרהיבים ונופים שתוכלו לגלות בטיולים ברגל, באופניים וברכב. פארק תמנע הוא גן עדן למטיילים. יש בו כ- 25 מסלולי הליכה משולטים, רובם קצרים (20-60 דקות הליכה) ומתאימים לכל המשפחה וחלקם אתגריים ומיועדים למיטיבי לכת. מומלץ לסיים את המסלולים השונים במתחם אגם תמנע, בו תמצאו מגוון של חוויות לכל המשפחה כגון שייט בסירות פדלים ומילוי בקבוקים בחול צבעוני. בנוסף תוכלו ליהנות במסעדת "קפה תמנע" מקפה טעים, תפריט חלבי כשר ועוד וכמובן מחנות המזכרות שלנו. מסלולי הטיול מפורטים במפת המסלולים. מידע נוסף על המסלולים, רמת קושי של כל מסלול, ואורכו והמלצות נוספות תוכלו לקבל מהריינג'ר במרכז המבקרים או מצוות הפארק המנוסה. בין שלל האפשרויות בפארק תוכלו להצטרף לאחד מסיורי הערב. במתחם האגם מגוון אפשרויות לינה, המאפשרות לחוות את המדבר המדהים גם בלילה. כרטיס הכניסה תקף לשבוע ימים רצופים. ניתן לרכוש כרטיסים באתר.

 

צילום: VICTORZI.COM

 

 

08-6316756

ניווט

לאתר

פייסבוק

אינסטגרם

 

 

רחבת ההחלקה והבבילון באייסמול

 

המקום הכי קריר באילת, אליו תשמחו לברוח, הוא קניון האייס מול, המתחם בו תוכלו ליהנות מקפה טוב בסניף רשת קפה קפה הכשר (ראו מודעה), עם או בלי מאפה ומשופינג, וילדיכם יוכלו ליהנות מהחלקה על הקרח בזירת החלקה מקצועית ומאובזרת. אל תשכחו שהמקום קריר. רגע לפני הכניסה למתחם ההחלקה תוכלו להשכיר במקום נעלי החלקה מקצועיות. במקום איגלו ג'ימבורי, מגלשות לקטנטנים, לונה פארק, קולנוע 7- וג'ימבורי. התחנה הבאה שתעניין כאן את הילדים היא הבבילון פארק - ובו שלל מתקני משחקים. בקומת הכניסה של האייס מול תמצאו מתקני משחק לילדים, סימולטורים, קולנוע 7 ממד ועוד הפתעות נעימות.

 

 

 

 

ריף הדולפינים

 

צפייה בדולפינים בטבע. בילוי של יום בחוף מעוצב ומטופח (ללא מציל), שמשיות וסככות צל, סרטי טבע, שחייה וצלילה עם דולפינים, מזכרות ייחודיות, מרכז צילום, מרכז יצירה לילדים, מסעדה, ובריכות סתלבט על המים. במקום: גישה לנכים, מסעדה, חנות צילום, צלילה, אירועים, חנות מזכרות, מזנון, מקלחות חוף ים. ממוקם בחוף הדרומי, דרומית לשטח הנמל. הכניסה בתשלום. 

 שישי וערבי חג: 08:30-16:00.

 

צילום: יהודה בן יתח (י. צילומים)

 

 

שמורת טבע חוף האלמוגים

 

בואו לפגוש מקרוב את שוכני השונית. אין מי המכניס את ראשו לתוך מימי שמורת טבע חוף האלמוגים, ואינו הולך שבי אחרי המראות הנפלאים הנגלים לעיניו. בשמורה קו חוף מסודר ונוח, סככות צל, השכרת ציוד שנירקול, כסאות, גישה נוחה לים ולגונת שכשוך לילדים. גישה לבעלי מוגבלות עד לגשרים שמובילים למים.

 

מחירון:

סוגמחיר 
מבוגר₪ 35.00 
ילד₪ 21.00 
מבוגר בקבוצה₪ 30.00 
ילד בקבוצה₪ 18.00 
סטודנט₪ 30.00 
אזרח ותיק₪ 18.00 
תושב אילת₪ 12.00 

08-632-6422

לתיאום ביקור ותשלום כניסה אונליין

 

 

אתר אילת בקליק

 

מחפשים כתובת אחת בה תוכלו לרכז את כל החיפושים שלכם באילת, לתכנן את חופשתכם הקרובה, ולהגיע באמצעותו לכל בית עסק בעיר בקלות ונוחות? אתר "אילת בקליק", הוא האופציה הנוחה והשלמה עבורכם.

האתר פשוט להתמצאות, הוא מחולק לפי קטגוריות ביניהן תוכלו לנווט, הכוללות לצד שלל האטרקציות, חוויות הספורט הימי והאתגרי, סיורי המדבר והמסעדות שיש לאילת להציע, גם את חופי אילת, חנויות נבחרות המקפידות על הורדת המע"מ, מכוני ספא ויופי, וכמובן חיי הלילה ומידע אינפורמטיבי חשוב עבור התייר המבקר באילת, לצד פירוט של אירועים ופסטיבלים.

 

 

Eilatbclick.co.il

 

 

מועדוני צלילה מומלצים באילת

 

מפרץ אילת הוא אזור אטרקטיבי לא רק לצוללים הותיקים אלא גם למתחילים. מועדוני הצלילה בעיר מקיימים קורסי צלילה ברמות שונות, תנאי הלימוד נוחים ואפילו תנאי האירוח, מה שהופך את לימוד הצלילה באילת, לחוויה של ממש. מועדוני הצלילה בעיר מדורגים בראש הרשימה העולמית מבחינת בטיחות, רמת הדרכה ורמת ציוד. קורס צלילה במים פתוחים, בדרגת כוכב אחד נמשך חמישה ימים, ובו לומד המשתתף את כל עקרונות הצלילה הבטוחה ועם סיום הקורס וקבלת תעודת הצולל, הוא יכול לצלול לבדו, ללא מדריך, אך בליווי צולל נוסף כנדרש. תוספת של יומיים נוספים, תוסיף לך כוכב לתעודת הצלילה, מה שאומר, יותר ידע ואפשרות להעמיק בצלילה עד 30 מ'.

לחסרי הניסיון, שלא מעוניינים בתעודה וקורסים, אבל מעוניינים בהצצה מקרוב אל העולם התת ימי, מוצעות צלילות ההיכרות (אינטרו). צלילה כזו מתבצעת עם מדריך צמוד וכוללת הסבר קצר על נשימה מתחת למים. המדריך הצמוד משמש לצולל כנהג מונית, המסייר איתו בסביבה. חוויה קצרה ונעימה הנמשכת בין חצי שעה לשעה, וניתן לחוותה כבר מגיל 8.

 

מועדון צלילה דיפ סיאם -  Deep Siam Diving Club

 

35 שנות ניסיון הן לא דבר של מה בכך כשמדובר במועדון צלילה. דיפ סיאם, הוא מרכז הצלילה הגדול בישראל, המציע קורסים ושירותי צלילה ברמה הגבוהה ביותר. עם צוות מקצועי, דגש על חוויית צולל גבוהה, ובטיחות כערך עליון, אתם מוזמנים לצלילות ריענון, קורסי כוכב 1-2 וצלילות הכרות. למתקדמים - מסלול קורסי הדרכה, קורסים טכניים וצלילה חופשית. ניתן לשכור במקום ציוד מלא ולרכוש ביטוח צלילה מתאים. במקום חנות צלילה במחירים ללא מע"מ וכן אפשרות ללינה בווילת הצוללים הסמוכה למרכז העיר. הנחות לחברי חבר, ארגון הסתדרות המורים, חיילים וסטודנטים.

 

 

חוף אלמוג, סמטת טורקיז 2

08-3819800

א'-שבת 08:00-16:00

פייסבוק

אינסטגרם

אתר

 

 

מועדון צלילה פלמה דיווינג ריזורט  Palma Diving Resort

 

מועדון צלילה בוטיק, באווירה משפחתית, המוכר ע"י, SSI PADI, ומקפיד על סטנדרטים גבוהים, צוות מדריכים בעל וותק וציוד חדש ובטיחותי. במקום מגוון קורסים בכל הרמות, גם לחסרי ניסיון. המועדון מקיים צלילות הכרות מודרכות באתרי הצלילה במפרץ אילת ובסיני וכן מעניק שירותים נוספים של מכירה והשכרה של ציוד ודחיסת אויר. במועדון מקלחות חמות ונקיות, לוקרים, מטבח מאובזר ב קפה/תה, ומקרר. בחוץ תוכלו להתרווח בזולות ישיבה מוצלות. אופציות לינה מגוונות בחדרים משותפים בדירה או במלון פרימה מיוזיק אברהם הוסטל, לטובת הנרשמים. (ראו מודעה וקופון).

 

צילום: עדי רוימי

 

מרכז מסחרי, חוף אלמוג

 072-3944077

ווטסאפ: 050-488-8058 

אתר

אינסטגרם

פייסבוק

 

אחלה דייב - מועדון צלילה וחנות לציוד צלילה באילת

 

כולם יודעים שחופשה באילת היא לא חופשה בלי חווית צלילה עם מדריך פרטי. באחלה דייב, מרכז הצלילה הממוקם סמוך לחוף קיסוסקי בחוף הצפוני באילת, תוכלו ליהנות ממבחר שירותי צלילה ולהתרשם מקרוב מהיופי של העולם התת ימי - החל מצלילות הכרות, ריענון ושנירקול מודרך, למגוון קורסים - מכוכב ראשון ועד לקורס מדריכים, צלילה טכנית ושלל התמחויות (ניווט תת ימי, סקוטר חשמלי ועוד). דבר אחד בטוח, המדריכים של אחלה דייב כבר ידאגו להראות לכם מקרוב את כל הדברים הכי מעניינים שניתן לראות במפרץ אילת, כדי לספק לכם חווית צלילה בטוחה, מעשירה ובלתי נשכחת.
בנוסף, כדאי לדעת שהמועדון מספק שירותי השכרה ותחזוקה של ציוד, ולצדו תמצאו חנות לציוד צלילה עם כל האביזרים, חליפות ובגדי צלילה ממיטב המותגים. לנרשמים לקורסים אופציות לינה באילת.

 

 

ראשון - שבת 17:00 - 09:00

דרך פעמי השלום 1, אילת,

054-8906781

אתר

פייסבוק
אינסטגרם

 

 

מועדוני צלילה נוספים באילת


אוקטופוס 08-6376787
אקווה מן (צלילה עם צוללת אישית) 052-6220633
אייל שרותי צלילה 052-2479359
אקווה סטאר 050-270-0974,08-6341221
אקווה ספורט 08-6334404
ברקודה 08-6325333
דיפ סיאם 08-6323636
יוגה דייבינג (צלילה חופשית) 052-6699671
יו דייב 08-6376015
כפר הצוללים 08-6372268
לאקי דייברס 08-6323466
מנטה 08-6333666
מרינה דיוורס 08-6376787 
סיגלה בי"ס לצלילה 054-3030857
סי מור 08-6103230
סנובה 08-6372722
צוללי נמו 052-3515808
ריף הדולפינים טל. 08-6300111

 

 

 


רוצים להיות מעודכנים 24/7? הצטרפו לקבוצת הווצאפ של חדשות ערב ערב באילת

חדשות אילת והערבה - יום יום באילת

תגובות

הוסף תגובה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש